mandag 22. mars 2010

Musikalsk Førstehjelp 60


Joe Byrne - Shes Got Freckles On Her Butt: Mja, mjo, sitter med en følelse av at dette her kunne ha vært gjort bedre på en måte. Kanskje ikke helt der oppe det kunne ha vært.

J.W. Lindt, “Body of Joe Byrne, Member of the Kelly Gang, Hung up for Photography, Benalla,” 1880, silver gelatin print. Nåja, så ille var det ikke. Sikkert en annen Joe Byrne dette.

Anne Lie Ryd - Det kan väl inte jag rå för: Eller hvorfor ikke bare...
Die Faschistischen 4 - Dumm, schwul, Mustafa: Pop/synthpop with NS-themed, humorous lyrics, sies det. Og vi lar det være med det.


W.L. Horning - Rockin' & Rollin': Wesley Louis Horning? Vet ikke. Det er ofte slik med de virkelig store, vi vet ikke noe om dem. Nesten. Vi får være takknemmelige for det lille vi har av dem.

Enoch Light - Love Potion Number Nine: Hvor enn en lyd oppstår, er det en Enoch Light klar til å lage musikk av den.

Gammelt slyngelord.

Gamle Enoch var ikke tapt bak en vogn når det kom til vakre platecovere heller.

Patience & Prudence - We Can't Sing Rhythm And Blues: Selvinnsikt kan det sjeldent bli for mye av. Og Patience og Prudence McIntyre kanskje ikke var laget for Rhythm And Blues. Men det gjør ikke noe. Vi kan ikke alle drive med pigghå-musikk. De greide seg riktig godt likevel, gjorde de.

Søte piker.

Gil Trythall - Harper Valley PTA: Vi har, ved gjentatte anledninger, uttalt oss heller lunkent vedrørende en viss Harper og denne dalen hans. Det er ikke laget så mange sanger om den, så vidt vi vet bare to, hvorav den ene er innspilt i den ene versjonen haggjævligere enn den andre. Det er derfor godt, å endelig kunne dra opp av hatten en GOD versjon av Harper Valley PTA. Ja ikke bare en god versjon, en fantastisk god versjon. Så god at tårene spretter av ryggen og hårene reiser seg på håndflatene.

Nå må vi se til å få bygget det moogrommet i kjelleren!!

Hestemoog

Max Greger - Y.M.C.A.: Hva får man hvis man parrer en amerikansk homodiskolåt med en tysk easy listening schläger orkester leder?

Vel, vi forsøker å avholde oss fra bannskap og ... i alle fall de verste eksesser udi invektivsjonglering på Musikalsk Førstehjelp, så vi nøyer oss med et enkelt: Jøje meg!
...

Hartman's Heartbreakers - No Huggin' or Kissin': Fuck Mama! Dette har hun ikke noe med. Her gjør vi hva vi vil!

Alan Tew Orchestra - I'm A Believer: Alan Tew is a British composer and arranger.

He got his start as the pianist/arranger for the Len Turner Band based in London, in the 1950s.

He is known as composer of library music, including the theme songs for... en hel haug med ting. La oss komme oss videre.

Kai Warner - Fireball: Tidlig en morgen fikk Kai Warner, eller Kai Last som han egentlig heter, en telefon fra sin bror, Hans Last, bedre kjent som James Last, hvor Hans - altså James - luftet noen ideer om hvordan det forsmedelige tapet for britene i 1945 kunne hevnes. Blant disse forslagene var ideen om å ta noen av de beste britiske musikkstykkene, og maltraktere dem overordentelig, med strykere og ræva arrangementer. De ble enige om å ta Depp Purples Fireball.

James Lasts vederstyggelige grautversjon ligger på Musikalsk Førstehjelp 23.

Kai er ikke stot å se på, så vi fant frem et gammelt platecover istedet

Little Markie - King Of The Jungle: Little Markie, få har gjort mer for avkristningen av verden enn den feite gubben med pipestemmen.

Fenomenet kan studeres nærmere HER. For den som har nerver til slikt.

Das Orchester Franz Hon - Peggy Lou: Peggy Lou? Kunne bannet på at det var Peggy Sue. Vel, det får gå for denne gangen.

The Moog Machine - Jumpin' Jack Flash: Ok, dette er HELT på grensen. HELT på grensen. Det er ikke slik, at enhver idiot kan sette seg ned med en moog og lage vakker musikk. Dette her kan man vel driste seg til å karakterisere som gudsjammerlig kjedelig.

Ikke akkurat noe best off moog dette her.

The Electronic Concept Orchestra - Je T'aime Moi Non Plus: Da har vi noe ganske annet her. Sex med en moog? Ja hvorfor ikke.
R Engebretsen & H Borglund - I En Seng På Hospitalet: Mange har spekulet på seg grått håravfall og lyskebrokk i fåfengte forsøk på å forstå hvorfor black metal skulle oppstå akkurat i Norge. Dvs, Black Metal oppstod ikke i Norge, men kvaliteten ble tilført her hjemme. Vi på Fyrtårnet har - naturligvis - svaret på det også. Vi vet jo det meste om musikk og tilliggende herligheter.

Hvis du kombinerer de depressive lyriske elementene i Frem Fra Glemselen med det visuelle helvetet Pompel & Pilt beveger seg i, og rører inn noen klyper pietistisk bedehuskristendom, da har du black Metal.

problem solved, og vi går videre.

Georgia & August Greenberg - Mr Rolly: Og denne platen finne du - sammen med uendelige mengder av annen gratis kvalitetsmusikk - her.

http://www.archive.org/details/csr010

Georgia & August Greenberg

Merton Brothers Style - Music To Watch Girls By: Joda. Helt grei den.

Little Jimmy Osmond - Teddy Bear: Du verden. Tja, da kan vi kanskje ta en liten titt pp lille Jimmys storebrødre? Ja for de var ikke det spor bedre de, vet jeg.
Lust Control - Mad at the Girls: kristenpunkerene i Lust Control hisser seg opp over disse forbaskede kvinnemenneskene. Lust Control får ereksjon av kvinner. Og ereksjon er en synd mot Gud. Eller noe slikt. Det skal ikke være enkelt. I alle fall ikke å være en av guds fåreskaller.

Jim & Tammy - Heaven Is A Wonderful Place: Apropos dette med synd mot Gud og fåreskaller, Jim og Tammy Bakker vet ALT om å synde mot Gud og å motarbeide Guds storslåtte plan. Litt rart at en som er så mektig som vårherre skal gå på en sjakk matt mot en retardert mentalt pusling som Jerry Falwell, men slik kan det altså gå. Jaja. Til Helvete med dem. Hele hurven.

Gordon Langford - A Walk In The Black Forest: Gordon Langford er nok mest beryktet for sin kontakt med det britiske brassmiljøet, mensom vi hører hadde han sine sympatiske sider også.

Black Forest. Her kan man gå. Hvis man vil. Og er på de kanter.

Koncz Zsuzsa - Paprikajansci: Ungarsk.
Hugo Strasser - Hound dog:

Hugo Strasser ain't nothin' but a hound dog
Cryin' all the time
Hugo Strasser ain't nothin' but a hound dog
Cryin' all the time
Well, Hugo Strasser ain't never caught a rabbit
And Hugo Strasser ain't no friend of mine

Well they said Hugo Strasser was high-classed
Well, that was just a lie
Yeah they said Hugo Strasser was high-classed
Well, that was just a lie
Well, Hugo Strasser ain't never caught a rabbit
And Hugo Strasser ain't no friend of mine

Hugo Hound dog Strasser

Larry Vincent - Shes Got Freckles On Her Butt: Mja, mjo, sitter med en følelse av at dette her neppe kunne ha vært gjort bedre på en måte.

BONUS!!
Estela Nuñez No Vale La Pena
Ask, and Ye Shall Receive: adolph.preussen@hotmail.com


Ingen kommentarer: