fredag 1. august 2008

Musikalsk Førstehjelp 30

Joe Hunter - How Great Thou Art: Fyrtårnet antar at antallet sagspillere har gått radikalt tilbake, i og med at man nå ikke får bringe sagen sin med i kabinen på flyreiser. Alle som har sett bøllene som håndterer flybagasje, forstår at en god sag ikke kan utsettes for slik behandling. De er også svært følsomme for temperatursvingninger. Dermed er det vanskelig å turnere over større avstander, og de fleste sagspillerene har måttet gå over til simplere instrumenter. Flygel, fele og slikt.

The Burbank Philharmonic - Light My Fire: Sånn kan det også være.

Die Sunnies & Cornels - Nur wenn kein Regen fällt: The Serendipity Singers' Don't Let The Rain Come Down (crooked Little Man) på tysk der altså.

Shooby Taylor - You're Nobody Till Somebody Loves You: You're Nobody Till Somebody Loves You er nok mest kjent med Dean Martin, men Shooby var ikke så verst han heller.

Chan Po Chu - Cocktail Dance: Connie Chan Po Chu har sikkert spilt i 3258 filmer, en kjapp scroll over karriæren viser at Fyrtårnet har sett dungevis av dem. Dog, uten å legge denne damen til merke. Men fin sang.

Fyrtårnet husker ikke denne damen her.

Rufus Thomas - Can Your Monkey Do The Dog: Håhåhå, Rufus er ørlite grisete. Fnis.

Bea Lillie - I Hate Spring: Det var da ikke måte på negativitet heller? Nei vet De hva, her må vi forlyste oss med noe mer lystelig.

Negative Bea i selskap med Marlon Brando og Stewart Stern.

Roger Roger - Canadian Specific: Og den som ikke gjetter hva Roger Roger spiller på her, får to strafferunder med canossagang, fluepiske og utsikt over svovelsjøen i Helvete mens DDE spiller Vinsjan På Kaia live i all æve Amen.

Har denne vært brukt i en BarneTV serie på NRK i hine hårde dage mon tro?

Bob Howard & His Boys - If You're A Viper: Jupps, Fyrtårnet liker denne låten svært godt.

Jonathan And Darlene Edwards - Sophisticated Lady: Paul Weston på piano, altså. Jojo.

Robin Workman - Mamma Mia: Med moog kan selv den simpleste låt høres ok ut. Og når sant skal sies, Mamma Mia er en av Abbas skraleste låter, hvilket ikke sier så rent lite.

Artig plate det der.

Lee Moses - California Dreaming: Fra et mindre svensk svensktop orkester, til et av de store bandene, Mamas & Papas, og rett til toppen, California Dreaming. En klassiker, og Fyrtårnet klasker glatt godkjentstempelet på Lee Moses emminente tolkning. Fyrtårnet vet å sette pris på en kompetent blåserekke når han hører en. Soul er noe Fyrtårnet sjeldent kliper i med ildtang, men dette her... Ooooo.

Lee Moses.

Ria Solar - Lollipop: Så er man mer i tvil igjen da...lollipop ins daß Cellofaen? Nuvel, Cellofan er ok, så vi godkjenner denne under sterk tvil.

Peter Barry - Cuckoo Call: Ikke just Kerry, men ok. Bedre enn Alice Babs, i det minste. Dog, på Lørdager går vi for Kerry.

Mary Schneider - Hungarian Dance Yodel: Men Mary Schneider går glatt 24/7. Ingen jodler klassikere som Mary Schneider.

Chuck Brown - Woody Woodpecker: Ikke godkjent, ikke overhodet. FY!! Så hvorfor ta med svineriet? Jo, for å vise hvor fantastisk Mel Blanc var, hans original ligger på Musikalsk Førstehjelp 23.

Zacherley - Ring-A-Ding Orangoutang: Og stort mer er det ikke å si om det? Nei.

Zacherley
Freddy Quinn - Alo Ahe: Tysk mann i bastskjørt som møter deg med blomsterkrans idet du kommer i land på Hawaii, nei tror ikke det. Dessuten har de ikke øl på Hawaii (ifølge Paul Kuhn på Musikalsk Førstehjelp 09), så dit vil vi ikke dra.

Wild Man Fischer - I Got A Camera: Wild Man Fischer hadde kamera. Du verden. Film er det i det også.

Aaron Copland - I Bought Me A Cat: Kjøpe katt? Dem får man gratis. Så mange man vil ha.

Katt.

Shirley, Squirrely & Melvin - The Gambler: Tre rotter og en køntrisanger der, altså.

Lust Control - Virginity Disease: Kristen gladpønk, tøffe greier. Man skal ikke pule før man er gift, det er kult å være jomfru vet du. I alle fall i USA.

Renee Hamaty - The Samisen: Ja, da var vi der igjen da. Dette er en av de styggeste låtene Fyrtårnet har i arkivet, alt er galt med denne. Fra platen Renée Sings & Plays Japanese and American Favorites, og allerede der kjenner vi jo at noe sursøtt er på veg opp spiserøret.

Ja, dette KAN jo ikke være bra.

Northridge High School Band - Light My Fire: Det finnes gode korps, og mindre gode korps. Og naturligvis ræva korps. Men ingen som er noe å høre på. Eller kanskje, noen av dem som huserer nede i ræva divisjonen kan de være lett underholdende. i små mengder.

Mrs Miller - The Roach: Mange korps altså, men bare en Mrs Miller. Litt synd, 17 Mai hadde vært enklere å komme gjennom med en Mrs Miller fremst i toget.

BONUS!
Ask, and Ye Shall Receive: adolph.preussen@hotmail.com

1 kommentar:

Tale sa...

Neimen Adolph da! Husker du ikke Chan Po Chu? Jeg som trodde du kunne film og musikk. Nå begynner jeg virkelig å lure på om du kanskje bare leser vaskelapper...

Å fnise er forøvrig ikke veldig mandig..

Selvfølgelig hører jeg hva Roger Roger spiller på - jeg gidder bare ikke å nedlate meg til å si det. Hvilken BarneTV serie det er kan jeg dessverre ikke hjelpe deg med. var nok før min tid. Det er jo ikke alle som begynner å nærme seg førti..

Men hvorfor liker Fyrtårnet låter om hvis du var en huggormmen ikke soul? Og er det det samme hva som er inne i den cellofanen eller må det være en lollipop?

Kattepusen er i alle fall søt.

Kristen glad pønk? Det var et nytt begrep. Jomfru er jeg selvfølgelig, men den hadde ikke trøkk nok til å få meg kristen.

Mrs Miller kan ikke måle seg med det lokale skolekorpset!