onsdag 10. desember 2008

Musikalsk Førstehjelp 34

James Last - Popcorn: En av de få låtene James ikke har maktet å ødelegge, denne er fæl nok i utgangspunktet.

Popcorn

Kerry Christensen - Tyrolean Show-Off Yodel: Nja? Litt fusk der Kerry?

Tiny Tim with The Band - I Got You Babe: Men Tiny Tim fusker ikke, og gruser Sonny & Cher så buksevannet skvetter om ørene på dem.

Tiny Tim, en stor artist.

Bill Walker Orchestra - Ring of Fire: Alle die hard Johnny Cash fans liner opp bak nærmeste okse, for en solid ass-gangbang. Jeee-Haaaaw.

Spike Jones - 'Flight of the Bumblebee: Som alltid, geniale musikere går bananas, med skrap og skrot og annet løstliggende søppel.Hits A'GoGo - puppet on a string: Høres fryktelig ut som et østeuropeisk jødebryllup dette. Mulig det er det, fanden vet.

Rolf Harris - Tie Me Kangaroo Down, Sport: Jupps. Den måtte bare komme. Har forsøkt i det lengste å unngå denne her, men ok. Here we go.

Jojo, må nok til dette også.

MA Numminem - A Proposition Is: Finlands nest største sønn (ingen slår Carl Gustaf Mannerheim der borte) flesker til med litt voksenopplæring.

Robin Workman - Rock Me: Er det en Abba-låt dette også? Vet ikke, er ikke så inne på danseband, men med Robin Workman bak tangentene sluker vi det meste.

Memphis Tennessee - Memphis Tennessee: Nja, i tvil her. Låta er Memphis Tennessee, men heter gruppa det eller er det bare en slapp uploader?

Tror mest på det siste. MEN, det er tysk, det er Rock & Roll, med en eim av polka. Konge.

På den annen side er det utrolig mange teite bandnavn også. U2, Coldplay, Kent, så kanskje de virkelig heter Memphis Tenessee?

Raimondo Ralfini & Seine Singe - Aloa Oe: Seine Singe hva da? Pytt, dette er musikk for sjelen, meditasjonsmusikk av uppertenske klasse. Flott låt foresten.

Mme St Onge - C'est le Freddy: Vakre kvinnestemmer som ikke får panikk hvis de skulle glippe ørlite på en ubetydelig tone er alltid velkomne på Fyrtårnet. Mme St Onge er ikke just noen Mrs Miller, men det er ikke langt ifra. Hail Hail.

Portsmouth Sinfonia - Also sprach Zarathustra Op. 31: Orkestermusikk er for jævlig. Det har vi alltid sagt. Dog, alt skal prøves, og etter å ha letet lenge og hardt, har vi endelig funnet noe som er NOGENLUNDE brukbart.

Bedre enn dette blir det ikke, hvis man skal ha slik såkalt klassisk.

Carl Story & His Ramblin' Mountaineers - I've Found A Hiding Place: Nam! Men er ikke denne her fra før da? Humbards? Faen, finner den ikke! Var sikker på at den var på plass.

The Peels - Juanita Banana: En av de faste dette.

Gianni Morandi - Belinda: Den vakre Belinda var en bereist ung kvinne, hun var innom både USA, Tyskland, Italia, Portugal (eller ett av de landene som bruker dette forferdelige skvalderet portugiserene bruker til å kommunisere med), Spania, osv. Frankrike naturligvis. Men hvor hun enn var, slo hun seg ned ved en elv, og fikk en eller annen stuttvokst lokal Brutus til å synge for seg.

Sakura and The Quests - I Dont Care If Tomorrow Never Comes: Ingen skal være i tvil om at Sakura spilles både titt og ofte på Fyrtårnet. Sakura OG jodling, i en og samme låt? Ai, ai, ai.

Marvin Rainwater - Tennessee Hound Dog Yodel: .... Dæven.

Rockfolket - Memphis: Fra katakombene under de dype, fuktige kjellerene under fyrtårnet; avdelingen for svensk rock.

Det anbefales pastiller mot sår hals til denne her.

Man kan ikke spille rock på trekkspill.

Gil Trythall - Folsom Prison Blues: Det finnes god køntri, dårlig køntri, og Gil Trythall køntri. Dette her er Gil Trythall køntri, det er moog. Og er det moog er Fyrtårnet fornøyd. Storartet. Det blir mer Gil Trythall.

Rex Brown & His Bubble Group - Kauf die Katz nicht im Sack: Rolf Harris' utrolig enerverende hit fra 1957, Tie Me Kangaroo Down Sport, i en enda mer enerverende tysk versjon.

Husk: Hva galt du enn gjør her i livet, så står det minst en tysker klar til å gjøre det enda verre.

Mrs Miller - I've Got A Tiger By The Tail: Mrs Miller som katteplager? Nå står ikke verden til... jul?

Pepe Jaramillo - Sucu Sucu: Heh, dette var jo BARE kjedelig, hvorfor i herrens navn plukket vi ut denne? Faen vet. Videre!

Rahsaan Roland Kirk - Summertime: Mange vil nok påstå at dette er den forjævligeste innspillingen av Summertime siden Billy Stewart (musikalsk Førstehjelp 21), og som så ofte før; mange tar feil. Dog skal det sies at denne her trenger ikke så rent lite innlytting for utrente ører.

Bugs And Friends - Don't Be Cruel: Fyrtårnet skulle likt å vite hvem som fikk ideen til dette helvetesskapet her. En hel plate, med Bugs & Friends, som ikke engang var Bugs & Friends for Mel Blanc har ikke hatt en flik av stemmebåndene borti dette satans blasfemiske makkverket her, som tolker Elvis på det mest respektløse og ..... Off. Blir deprimert her. De laget en med Beatleslåter også.

Hvis noen som var med på dette, NOEN, som var med på dette, alt fra han som tømte askebegrene i studio til toppsjefen som godkjente faenskapet kommer i båt forbi Fyrtårnet en mørk vinternatt, lover Fyrvokteren å slukke lyset.

BONUS!-

Ask, and Ye Shall Receive: adolph.preussen@hotmail.com

Ingen kommentarer: