torsdag 16. april 2009

Musikalsk Førstehjelp 43

Werner Hass - Plitsch Platsch: Werner leker med vann. Og vann er noe vi har god kjennskap til her ute på Fyrtårnet.

Vannmann?

Moacyr Franco - Juanita Banana: Braziliansk denne karen her. Og skal man tro de bloggene Fyrtårnet følger litt med på, er han mektig populær der borte. Vi er ikke fullt så imponert, for å si det forsiktig. Enslags brazils Rune Rudberg eller Åge Alexandersen, kanskje? Mye skikkelig dårlig ræl fra denne karen her med andre ord. Men Juanita Banana... det kan vi like. En klassiker.

Åge Rudberg fra Brasil?

The Hollies - Love Potion Number 9: Men hva har dette på Musikalsk Førstehjelp å gjøre? Dette er da ikke noe å snakke om. Bare en helt ordinær samleplatelåt, hverken spesielt bra eller dårlig, eller interessant. Hm. Nytter høvet til å minne om Nancy Sit på Musikalsk Førstehjelp 02, og truer med mer kvakksalvermedisin senere, og være glad til. Vi KUNNE jo ha valgt et spor fra The Hollies Sing Dylan...

Neida. Så onde er vi ikke.

Noen sjøsyke gutter der, de bør nok ikke forsøke seg på det siste havstykket ut til Fyrtårnet.

Chan Po Chu (Connie Chan) - San Fransisco: Det er - forsåvidt - mulig å, i alle fall delvis, forstå at det finnes mennesker der ute som kanskje ikke synes at akkurat dette musikkstykket er direkte vakkert.

Men, å forstå er ikke det samme som å akseptere.

Og Connie er i alle fall bedre enn dette.Se! Hun har vært på kino også!!

Spike Jones - Ill Barkio: Spike spiller på hund og tykk dame. Med mere.
Carolina Cotton - Mocking Bird Yodel: Ikke akkurat DeZurick Sisters kanskje, men så er det bare to av dem da. Eller 3. Men bare to om gangen. Jaja.

Blond?

Richard Anthony - Betty baby: Richard Anthony lurer ikke oss, selv om han synger på fransk. Dette handler ikke om en baby som heter Betty, men om en dum liten tass med vinger på ryggen som leker med pil og bue.

Freeman Stowers - Texas Wild Cat Chase: Naturligvis holder vi oss med katt på Fyrtårnet, bare sånn i tilfelle et skip skulle komme så nær land at rottene kan gå fra borde og invadere oss. Vi har altså katt, men trenger nye høytalere. Under avspilling av Texas Wild Cat Chase angrep katten høytalerene våre. Mulig det står etpar gamle tåkelurer i kjelleren? Kan sikkert bygges om til høytalere.

Portsmouth Sinfonia - 5th Symphony in C Minor, Op. 67 (Beethoven): En godbit for gamlingene der ute. Gamlinger om ikke av år så av sinn. De som synes at den beste musikken ble skrevet før notepapiret, dengang man hogget notehieroglyfene i granitt. Da Beethoven og Bach rånet omkring i oksekjerrer og belå selv dannede menneskers døtre. I gamle dager.

Eksempel på mennesker som befatter seg med "klassisk" musikk.

Johnny Harris - Light My Fire: Bare for å vise at et orkester KAN brukes til noe fornuftig også, ikke bare til å spille gammelt ræl eller fungere som bakteppe under melodi grand prix.

Og bare sånn for sikkerhets skyld:

Mrs Miller - My Pet: Mrs Miller i storform. Som alltid. Vår pet, katten Rudolph, er ikke tilsnakkendes for øyeblikket. Hver gang vi finner fram en ny plate fra arkivet reiser han bust og freser som en huggorm. Vi er ikke redd ham.

Walter Brennan - Space Mice: Walter har kikket for dypt i Jack Daniels, eventuellt vært for gnien med isbitene.

Gi den mannen etpar isbiter til.

Krontjong Devils - Music To Watch Girls By: Nederlandsk surfmusikk? Hvorfor ikke. Anbefales.

Løp og kjøp.

The Hollywood Argyles - Alley-Oop: Den eneste låten disse karene blir husket for. Nummer 1 i 1960, så POFF!!! Borte. Like greit, doo wop er ikke akkurat noe vi bruker mye tid på på Fyrtårnet.

DeZurick Sisters - Lil' Liza Jane: Hønesøstrene fra Minnesota. Med hakk og det hele.

Øver de på Lil' Liza Jane?

Feneral Trees, The Hepton - (I Can't Get No) Satisfaction: Reggae. En musikkform konstruert slik at man MÅ ha massevis av dop for å holde ut mer enn 3 minutter og 54 sekunder av den. I tillegg til narkomane lassiser som snorter hasj, er reggae populært i venstreradikale miljøer, som oppfatter dette svineriet som Jamaicas svar på Chilensk vin, stygge hekleluer fra Peru og terakottakrukker fra Honduras. De er også medlemmer i bokklubben nye bøker, og later som om de elsker søramerikansk poesi.

...

Douglas - Monkey Song: Forsøkte å finne ut litt om denne Douglas, men ble sittende å lese om fly.

Må være en annen Douglas.

Robin Workman - Dancing Queen: Robin jobber seg målbevisst gjennom ABBA-katalogen. Nærmer seg slutten nå.

Jean-Jacques Perrey - Andromeda Calling: Halvparten av Perrey and Kingsley, uten at kvaliteten på musikken bærer preg av det. 100% godkjent, stemplet og anbefalt.

Når vi får råd, skal vi installere en generator til på Fyrtårnet, slik at vi kan fyre opp et skikkelig mooganlegg. Men ting tar tid, private fyr må basere seg på bergingslønn fra grunnstøtte skip, og vi er så alt alt for snille.

Hugo Strasser - Black Night: Var det noen som trodde, på fullt alvor, at tyske danseorkesterledere ikke så seg mål på Deep Purple? HAH!! Å joda, når Hugo Strasser kvesser klarinetten er ingenting hellig.

Musikkens svar på Muhammedkarikaturer?

Jorge Torrens - Summertime: Vi tror, vi skal forbigå denne tolkningen av George Gershwins Summertime i stillhet. For sikkerhets skyld slår vi av PCen mens vi venter på at han skal bli ferdig.

Natalia de Andrade - Ritorna Vincitor: Et stykke klassisk musikk til. Men så får det da sannelig være nok også. Vi fortsetter med seriøs musikk.

Kerry Christensen - Appenzeller Yodeling Milkman: Og hva er vel mer seriøst enn Kerry Christensen? Ja det måtte være DeZurick Sisters, men dem har vi allerede hørt i dag.

En digresjon, skyldes fødselsunderskuddet i den vestlige verden at melken nå selges i butikk, at melkemannen er borte?

Legendary Stardust Cowboy - Shadow Of A Tiger: Men i helvete... nå gikk den forbannede kattjævelen løs på tåkelurene også!!

Banda Eletrica - Only You: Braziliansk (tror vi) moog. Tøft.

Men vi har sett bedre cover.


BONUS!!!Ask, and Ye Shall Receive: adolph.preussen@hotmail.com

Ingen kommentarer: