fredag 26. oktober 2007

Musikalsk Førstehjelp 13


Japp, forsinket. MEN, det betyr ikke at vi senker standarden. Tvert imot. Vi starter med en oppkjeftig Hank Thompson:

Hank Thompson - The Wild Side Of Life:
Om kjerringer som ikke vet å holde seg der de skal, som ikke vet å oppføre seg. Barluddere altså.

Og det fant de seg faen ikke i, de løsaktige kjerringene. Så de kom rennende med alt fra kjevler til paraplyer for å banke livskiten ut av stakkars Hank. Nå var det vel strengt tatt Kitty Wells som kom fram først/hadde de spisseste albuene, men slik en kattejamring skal ALDRI besudle Fyrtårnets blogg, så vi venter på kvinnen som aldri veivet paraply eller kjevle så lenge det var en flaske brennevin innen rekkevidde:

Patsy Cline - It wasn't god who made honky tonk angels: Og Patsy er den eneste legale grunn for en voksen mann til å grine. Kjerringa tar med ungen og går, trakker på halen til Rex i gangen og Rex svarer med å gå i strupen på ungen så den dør, Rex blir avlivet og der sitter du helt alene i verden, en voksen mann gråter jo ikke så hva gjør man? Man setter på Crazy med Patsy naturligvis.

Nå er ikke dette den ultimate utgaven, det er grenser for hvor mange advokater man vil ha på nakken. Så vi går for en noe begrenset live-utgave.

5678,s - In The Subway: Over til noe helt helt annet. Et band som forutså internet og Google allerede på 60tallet. Alle fildeleres mareritt, umulig å søke på og hvor kan noe så genialt oppstå annet enn i Japan?

The Korn Kobblers - Who's Afraid Of The Big Bad Wolf: En velkjent låt, de tre små grisene synger denne ut i emninga, men ikke faen om de gjør det så bra som The Korn Kobblers. Som ikke har gitt ut noe annet bra, som jeg har kommet over. Masse møkk, og så dette.... Utrolig.

Bruce Low - Geisterreiter: Det, kaller jeg stemme... Det var ikke basuner som fikk murene omkring Jeriko til å rase, det var Bruce Low som kremtet.

Charlie The Hamster - Jesus: Jesus Lever. Sier Charlie. Og Charlie er en hamster. Man kan si mye rart om hamstere, men de er ikke de mest intelligente kjæledyrene her på jorden.

Hva? Er det ikke en ekte hamster? Er det bare en mann som later som om han er en hamster?

Man kan si mye rart om menn som later som om de er hamstere, men de er ikke de mest osv.

Shaw & His Orchestra - Light My Fire: Ooooooo, eazzzzyyyy, nize. cha cha cha.

Beasts Of Bourbon - This Ol' Shit: Før vi sovner, over til en av Fyrtårnets alltime favorittlåter. Spilles så høyt som mulig.

Robin Workman - Honey Honey: Noen av oss elsker Moog, noen av oss hater Moog, og vi andre vet ikke helt å bestemme oss for hva vi skal mene... Inntil videre elsker vi. For å være på den sikre side.

eller...

Eileen - Ces Bottes Sont Faites Pour Marcher: Det er det støvler er til for. Tross alt.

Pizzicato Five - Good: På tide å legge seg godt tilbake i stresslessen igjen og la ørene jakte på rare lyder. Tror det var Plastics som laget denne, men drit i det. Dette er bedre enn Plastics.

Noe kjent med Pizzicato Five, men klarer ikke helt å plassere det?Nå bør du kunne det.

Gus Backus - Da sprach der alte Häuptling der Indianer: Fyrtårnet ELSKER tysk køntripop. Var det ikke en bergenser som hadde en versjon av denne da? Æh, samma faen.

Woofers & Tweeters Ensemble - ObLaDi ObLaDa: ObLaDi ObLaDa er The Beatles' styggeste låt, og dette er trolig den styggeste coverversjonen av den styggeste beatleslåta osv. Det er lov å innta beroligende røyk før avspilling.

Mrs Miller - These Boots Are Made For Walkin': Det var disse støvlene igjen da.

Harlem Hamfats - Let's Get Drunk and Truck: Let's Get Drunk and Truck? Hva med Let's Get Drunk and Fuck? Er det ikke det de synger da? Man kunne kanskje ikke skrive Fuck på et platecover i 1936? Fuck that shit, vi har da ører... :D

Leona Anderson - Limburger Lover: Herlig. Ikke mer å si. Fantastisk. Dette er, rent gull.

Henry Mancini - Misty: Henry Mancinis orkester, ledet av en av de mest betydningsfulle komponistene verden har sett spiller en hyllest til Misty. Jeg kan banne på at hun rødmer der hun sitter i sofaen.

Jim & Tammy - The Joy Of The Lord: Sykt, sykt, sykt. Jim er nok homo.

DeZurick Sisters - Old Dan Tucker: DeZurick Sisters beste, har jeg ikke postet denne før da? Men hvor? I alle fall, dette er det beste Fyrtårnet har hørt fra den kanten.

Les Chaussettes Noires - Shout Shout: En klassiker, den låta. Du er ikke rocker hvis du ikke har Shout Shout på spillelista, eller på lista over låter du kan jamme over, men denne er jeg litt usikker på. Kan det være den totale mangelen på "fot"?

Harry Reser - Masculine Women! Feminine Men!: Et stadig tilbakevendende problem det der. Fyrtårnet understreker at mye av materialet her er her på grunn av tekstene. Så lytt til teksten.

Masculine women, feminine men,
Which is the rooster, which is the hen?
It's hard to tell 'em apart today! And, say!

Sister is busy learning to shave,
Brother just got a permanent wave,
It's hard to tell 'em apart today! Hey, hey!

Girls were girls and boys were boys when I was a tot,
Now we don't know who's who, even what's what!

Knickers and trousers, baggy and wide,
Nobody knows who's walking inside,
Those masculine women and feminine men!

Jojo.

Killer Watts - A Walk in the Black Forest: Moooooog!!!!! Elsker Moog. Eller hvordan var det. Jo, kanskje, eller tvert imot. Gud vet. Hvilket NRK program brukte denne som vignett?

Soulful Strings - Paint It Black: The Rolling Stones har aldri vært tøffere enn at de kunne latterliggjøres av Soulful Strings. Nyttig lærdom. For folk med manglende selvinnsikt.

Improved Sound Ltd - Hit Em In The Face: Igjen: Lytt til teksten! Slik skal det gjøres. Aiaiai.

M. A. Numinnen - Yes Sir ich kann Boogie: Åh. Med M. A. Numinnen som øverstkommanderende hadde finnene vunnet Vinterkrigen, eller Krigen som en finne ville ha sagt. HØR på den bassen!! Disco x 2.

DivShare

Og som bonus, naturligvis Nancy med støvlene.Ha en fortreffelig uke.

Ask, and Ye Shall Receive: adolph.preussen@hotmail.com

8 kommentarer:

Mirabai sa...

Sånn, her er jeg igjen....begynner på toppen.

Likte veldig godt The Korn Kobblers.....det gjorde ikke mannen min. Kikka på meg med bedende blikk, og antydet at det var på tide med øretelefonene igjen.....

Likte den søte japanske snuppa, rolig og avslappende (ikke den videoen altså).

Mrs. Miller....uff. Hun er liksom litt foran de stakkarene som spiller musikken. Ikke en pen cover.....

Leona Anderson burde vel holde de veldig dype tonene, som hun desverre holder litt for sjeldent.....

DeZurick Sisters er jo bare herlige :)

Stakkars Harry Reser, var det så ille da, hvordan syns han det er nå (om han ikke er død da).....

Jeg gleda meg veldig til å avslutte med Nancy, men den var ikke lenger available, sytten au....Godt jeg har hørt den før, og at jeg vet at den er myyyyye bedre enn Mrs. Miller sin.....

Adolph sa...

Joda Nancy er der hun. Ikke noe utilgjengelig med henne.

P5 er, dvs var, et enormt band. Et av de mestselgende i verden, men fordi de solgte hovedsaklig i asia er de nesten ukjente her til lands. De er beviset på at man kan være Big in Japan og lage god musikk samtidig.

Adolph sa...

Men Numinens eksepsjonelle tolkning av klinediscoen Yes sir I can Boogie da? Later Mirabai som om hun ikke hører den?

Mirabai sa...

Mirabai later ikke som noenting hun...jeg fortrenger :D Grusomt.

I går var ikke Nancy tilgjengelig, æresord. Nå var den det, og det er herlig. Noe annet enn hu derre Simpson må jeg si......nå høres det kanskje ut som jeg ikke har hørt denne før, det har jeg altså.

Mirabai sa...

Fortrenge og å late som er vel i bunn og grunn det samme, men se nå bort i fra det, jeg er drittrøtt......

Adolph sa...

Triste greier, Mirabai. Triste greier.

Mokkaen sa...

Patsy Cline er medisin for vonbrotne mannfolk, altså? Ok.
The Korn Kobblers hadde en kjent og kjær melodi med ny vri på teksten.
Charlie the hamster- er ikke dette smurfene, da?
Woofers&Tweeters ensembles Obladi oblada klarte jeg meg faktisk gjennom uten beroligende. Jeg er litt stolt over det.
Mrs. Miller: har hun gått til sangpedagog?- synes hun låter bedre og bedre for hver gang.
Leona burde ta kontakt med pedagogen til Mrs Miller.
Improved sound Ltd- Hit Em in the face. Her får de jo sagt det meste i tittelen. Nesten som blogghoring, si det du vil si i overskriften, så er du ferdig med det.

Adolph sa...

Mrs Miller har ALLTID sunget fint.